zaterdag 4 juni 2016

Lunch : tosti met mosterd, geitenkaas en honing

Lieve mede-foodlovers,

Ik wilde vandaag een tosti maken, maar toen bleek dat kaas dus geen drie weken goed blijft (sad face). Gelukkig had ik nog wat strooigeitenkaas in de koelkast liggen en hiermee maakte ik de lekkerste tosti ooit!

Je hebt nodig :
2 sneeën donker brood - mosterd (liefst limburgs) - honing - geitenkaas (ik had strooikaas)

Stap 1 : Zet het tosti-ijzer alvast aan en besmeer de boterhammen met mosterd, strooi vervolgens op een van de boterhammen de geitenkaas en klap dicht. Doe in het tosti-ijzer.
Stap 2 : Snijd je tosti in 2 stukken en serveer de tosti met honing.

En klaar! Dat was toch niet moeilijk?

Liefs, Leidse meisjes
sorry voor de lelijke foto

Geen opmerkingen:

Een reactie posten